Лора Караджова се подготвя за годеж и сватба

Любимката на феновете на бг музиката е с тежка бременност?

Лора Караджова е бременна и се подготвя за годеж, последван от незабавна сватба. Изпепеляващата новина обиколи мълниеносно светските клюки и се нареди сред най – коментираните новини, пише sksndalno.net.

Особен интерес естествено предизвиква самоличността на щастливия татко, който засега напълно остава в сянка. Със сигурност това не бившият й дългогодишен приятел Део, който само преди няколко дни заяви, че не е имал интимни отношения с жена след края на връзката си с Елена Добрикова.

Певицата Лора Караджова се появила с доста понапълняло коремче, което първо насочи вниманието на хората към нея. Освен това в последно време носи един доста красив годежен пръстен от злато и с бял камък, който сериозно се набива на очи. Солидно доказателство за състоянието на Лора е и фактът, че тя смята категорично да откаже алкохола веднъж и завинаги, преодолявайки слабостта си към чашката, с която е известна в арт средите.

"Ами лошото е, че тя не сбъдна мечтата на Део, с когото живяха близо 8 години. Момчето и сега мечтае да си има деца, но тогава тя каза не и се разделиха. То каквото е писано ще стане, ами Лора просто не трябваше да го разочарова толкова силно", твърдят колеги на изпълнителката.

Други пък предполагат, че Лора Караджова не е бременна, а просто сама е пуснала поредната клюка около себе си, за да е интересна на медиите. А напълнялото й коремче може да се е подуло от хиляди други неща – пролетната умора, недоспиване и прочие.