Кайро се забавлява с DJ Diass (ВИДЕО)

Българинът от Дряново покори египетската клубна сцена

Популярният и обичан Dj и продуцент – Diass се завърна от египетската столица Кайро, където по покана на The Underground Entertainment Agency представи свой Dj сет.

Diass промотира най-новата си продукция и демонстрира завидни умения зад пулта в култовото заведение Roof Bar.

Международният език на музиката накара публиката в Египет да танцува до ранните часове на сутринта и ги покори завинаги, превръщайки ги в свои верни фенове чрез звуците и стилът на българският музикант.

Веднага след завръщането си музикантът сподели, че не е очаквал публиката да познава толкова добре неговите авторски парчета и дори да питат за някои от тях.

Успехът на първата изява в Кайро предрича скорошно повторение на гостуването в Египет през месец Август, отновно по покана на Dj Zio и неговата агенция.

Освен за ефектното представяне на африканския континент DJ Diass получи специални поздравления от египетските си колеги за всички номинации за наградите на БГ Радио.

Както вече ви разказахме албумът "Добре дошли в България" спечели симпатиите и любовта на феновете и логично е номиниран за награда от БГ Радио.

Пред Bulgariautre.bg  DJ Diass призна, че от всички номинации за наградите на БГ Радио най-важната за него е за "Албум на годината":

"Наистина оценявам всички мои номинации, но се гордея най-много с тази за албум. Направихме "Welcome to Bulgaria" с много любов и желание. Работихме много над всички детайли и за мен и моя екип тази награда ще бъде истинското признание. Искам да призова от страниците на вашите медии всички мои фенове да гласуват в сайта на БГ Радио за своите любими песни и за албум на годината."

Пламен Василев, познат на меломаните в електронното денс звучене като Dj Diass е номиниран и с цели три песни: "Loveflow" - (DJ Diass feat. Sunheart) , "Music, Set Me Free" (DJ Diass feat. Magi Djanavarova) & "Fade Away" (DJ Diass feat. Donna), текст, видео клип и най престижната номинация за талантливия ди-джей и продуцент е АЛБУМ на годината 2013 - DJ Diass - Welcome To Bulgaria.

Можете да подкрепите Diass, като гласувате за - албум на 2013 - DJ Diass - WELCOME TO BULGARIA, песен на годината "Loveflow" (DJ Diass feat. Sunheart), "Music, Set Me Free" (DJ Diass feat. Magi Djanavarova) и "Fade Away" (DJ Diass feat. Donna) като кликнете тук!