Хлапето от „Двама мъже и половина“ става свещеник

20-годишният американец шокира почитателите си с новината, че се оттегля от киното

Актьорът Ангъс Т. Джоунс, по-известен като Джейк от култовия сериал "Двама мъже и половина", се отказва от ролите в името на вярата.

20-годишният американец шокира почитателите си с новината, че се оттегля от киното, за да се посвети напълно на духовността и да стане свещеник. В интервю пред телевизия KHOU той разкри, че иска да се занимава с истинските проблеми, които измъчват света, пише „Всеки ден“.

"Племенникът" на чичо Чарли се превърна в едно най-добре платените деца на екрана. Той призна в скандалното си изявление, че се чувства ужасно, защото "опозорил" християнството с участието си в сериала, а ролята му е несъвместима с религиозните му възгледи.

 През 2012 г. Джоунс  отправи призив към зрителите да спрат да гледат хитовата телевизионна комедия, определяйки я като "развращаваща", предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Във видео, разпространено в сайта за видеосподелян YouTube от християнската църква "Предтеча" в Калифорния, акторът, призовава хората да спрат да гледат сериала, защото "пълни главите им с поквара", и казва, че самият той повече не желае да участва в него, припомня bTV. Впоследствие младежът се извини за думите си.