Хит за булките: Пищна релефна дантела като на шведската принцеса

Цвят шампанско и слонова кост са новото бяло при роклите

Було от пищна релефна дантела, падаща тежко като брачен обет върху главата на булката е новата мода през 2014 година за одеянието при сватбените рутиали. Това твърдят от агенциите в Бургас.

Гъстото було и наситеният с флорални мотиви от рязана бродерия воал, напомнящ отминали години, всъщност е взет назаем от шведската принцеса Медлин, която през 2013-та сключи брак в Стокхолм. Нейната невероятна дизайнерска рокля от тежка дантела, съчетана с най-женственото и ретро було, вдъхнови много европейски дизайнери, а от там пък беше преотрита версията ум и нас.

"Дантелата ще е релефна и в комбинация с пайети. Това важи не само за булото, но и за самата рокля. Бургаските булки са много отворени за съвременните модни решения и вече голяма част от бъдещите младоженки се насочиха именно към такива модели”, обясняват още сватбените агенти в града, които все по-често организират тържества за двойки от чужбина.

Бялото също не е онова чисто бяло, което беше. Сигурно, защото черно-белите снимки са пожълтели, но новото бяло стават цветовете слонова кост и шампанско, както и студено бяло. Трите цвята могат да се преливат в една рокля, защото друг моден хит е омбре стила във всичко, та дори и при маникюра. Остават в сила тенденциите за студен бял цвят, но диплите дантела не бива да отпадат, дори и при класическите цветове, защото са много актуални и нашепват за невинност.