Мая Илиева заплаши Николета

Вдовицата на Жоро Илиев не искала да се излъчват повече кадри от сватбата й в "Поверително от NL"

Излъчването на сватбения сериал на Жоро и Мая Илиеви бе прекъснато. В епизода на „Поверително" с водеща Николета Лозанова бе обещано да бъде излъчен краят на сватбата, както и уникалните подаръци, които са получили младоженците. Това обаче не се случи, а като причина за това е нотариална покана, изпратена от Мая Илиева в средата на миналата седмица, пише "Всеки ден".

Вдовицата била твърдо против да бъдат показвани толкова интимни моменти от нейния живот и ако не се преустанови излъчването, заплашила с тежко дело. Според юристи Мая няма право да заплашва със съдебна разправия, тъй като авторското право над кадрите не са нейни, уточняват от hotarena.net.

Главният редактор на „Поверително" коментира ситуацията по следния начин: „Няма такова нещо! Показахме 5 епизода от сватбата, всичко най-интересно бе излъчено. Преценихме, че подаръците не са толкова интересни, още повече, че са предимно техника, която отдавна е излязла от употреба. Предаването е с изключително висок рейтинг и планираме седмица за седмица какво да излъчим".