Убиват Джаро в Под прикритие заради Куката

Мариан Вълев се взел много насериозно и уволнил Михаил Билалов

Неразбирателството между двамата било причината Билалов бъде махнат от сериала „Под прикритие". Неговият герой Джаро ще бъде убит и така той ще отиде в пълно забвение. Актьорите не се понасяли още от втори сезон на сериала и отношенията им съвсем се влошили по време на снимките на четвъртия. Именно за това в новите серии те почти не се засичат в едни и същи сцени, а ролята на Джаро е орязана максимално и дори третостепенни герои имат повече реплики от него в повечето епизоди.

Билалов се спречкал с Куката, тъй като не бил съгласен с развитие на поредицата и все по-пошлите сцени и послания, издават от екипа. "Вълев започна да се изживява като сценарист и това съсипа рейтинга. Постоянно се леят псувни и изобилстват кадри с наркотици и изнасилвания", споделят хора от екипа.

Първоначално продуцентите на сериала разчитали много уличният език да допадне на зрителите. Хората пред екраните, обаче, категорично не желаели да слушат жаргони и децата им да гледат голотии. За промяна в плана било късно, защото сериите вече са заснети и пари за нови няма да бъдат отпуснати./Lifestyle.bg