18 март: Проверка на баланса

Хороскоп

17-03-2014, 19:00

Снимка:

bulgaria.utre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пълнолуние в Дева: Между разума и чувствата

Седмицата: На прага на Пролетта

Слънце в Риби, Луна във Везни. Астрологична картина на деня

Луната във Везни, днес ще ни настройва миролюбиво и ще ни подтиква да търсим хармония и равновесие във всичко. Въпреки това, общуването няма да протича съвсем безоблачно и ще бъде затруднявано от малки неуредици и мимолетни спорове. Дипломатичността, маниерността и дори типичния за Везни рафиниран снобизъм, могат доста да ни помогнат в овладяването на реакциите. Конфликтността и раздразнителността ще възприемаме по-скоро като липса на социални умения и проява на лош вкус, което ще предпазва на първо място нас самите от провокативни ситуации. Което пък ще ни помага да се възползваме от благоприятните тенденции на деня, даващи ни възможност да осъществим разговори и преговори, касаещи принципни въпроси, които по някаква причина до момента сме отлагали. Потърсете неформална форма на общуване, бъдете искрени, откровени и не отлагайте повече. Откритостта и явното желание за разбирателство, увеличават шансовете за постигането на взаимно изгодни условия и решения.

В сутрешните часове е възможно да бъдем болезнено чувствителни към критика и забележки, поради което се налага да бъдем по-дипломатични в оценките и изказванията си по отношение на околните. Бъдете внимателни по време на шофиране, не провокирайте конфликти и реагирайте оперативно на всеки възникнал проблем. Най-важно от всичко е запазването на душевното равновесие. Така и резултатите от делата ни през този ден ще бъдат позитивни. Добра практика е да направим за другите онова което бихме желали за себе си.

Работа и бизнес
Мнозина вероятно вече виждат възможности, които ще повишат печалбите или ще се превърнат в нови източници на доходи. До колко изгодни ще се окажат те, зависи до голяма степен от времето което сте готови да вложите в подготовка и проучване. Надеждите за бързи резултати едва ли ще се окажат оправдани. Затова пък детайлното проучване на вероятните рискове, рентабилността и степента на отговорност, ви гарантира награда за търпението и устойчиви във времето резултати.

Здраве, хранене и красота
Не допускате дребни физически неразположения да се превърнат в сериозни заболявания. Дори от леката хрема е желателно да се избавите веднага. Ще ви се удаде успешно стига да положите необходимите грижи за себе си. Ключовата характеристика на деня е поддържането на баланса, а що се отнася до здравето, балансирането сега изисква известни ограничения в храненето, дори в консумацията на течности. Движете се повече и спете по-малко.