Знамение! Теле с три очи се роди в монтанско село

Ако не се обрнем към духовното, тежки времена ни чакат

Теле с три очи се роди в монтанското село Винище. Животното е съвсем здраво и радва стопаните си и хората в селото, съобщи Нова телевизия.

Собственикът Даниел видял необичайния отвор на главата на телето още докато се раждало. „Уплаших се да не би да сме го ударили при раждането и като погледнах, това се оказа трети клепач. Зеницата е останала само една брадавица”, разказа той.

Ветеринарният лекар в селото потвърдил, че е трето око. Въпреки че органът не е развит и животното не вижда с него, такава аномалия се среща много рядко.

Д-р Любомир Христов обяснява аномалията така: „Причините биват най-разнообразни, може да се дължи на недоимъчно хранене, на въздействие на околната среда или други изменения на генетичния материал.”

При раждането на триокото теле има едно интересно съвпадение - то се родило на трети ден, в третия месец на годината, март.”

Съседи и приятели на семейството вече идват да видят и пипнат телето за късмет. Жителите на селото на ухо споделят, че това е знамение.
Третото око на телето се намира на челото. А третото око според всички древни народи е в самия център на мозъка, точно между веждите. То е пинеалната жлеза, която има формата на миниатюрна шишарка (няколко милиметра в диаметър). Третото око се свързва с елемента Светлина.
Старите хора казват, че това е знак, който предупреждава, че ако не се обрнем към духовното, тежки времена ни чакат.