Синът на Гого: Обвинявам Диомов за смъртта на баща ми

Композиторът искал да използва кончината на певеца за реклама

Синът на Гого - Димитър Найденов даде скандално интервю, в което директно обвини композитора Стефан Диомов за смъртта на своя баща. 

"Стефан Диомов докара баща ми до нервен шок! Болестта му до голяма степен е вследствие на нервите! На нервите, които му образува Стефан Диомов! Ако сте обърнали внимание, заболяването на баща ми съвпадна със събитията с Диомов. Това се случи първия път, когато той забрани да се пеят песните... Аз го обвинявам за смъртта на баща си, понеже той ми се разболя от нерви заради него! Е как майка ми няма да е бясна на Стефан Диомов?! Но не си е позволила да каже тези истини! И то - за да го пази! Само че, доколкото виждам, той не я пази!... А баща ми го буташе с двете шепи нагоре! Навсякъде казваше: „Бащата на “Тониките”! Стефан Диомов!“. Баща ми направи Стефан Диомов „Баща на “Тониките“! Моят баща направи Стефан Диомов „Стефан Диомов“!", каза за "Шоу" Димитър Найденов.

Той разкри и причината, поради която неговата майка Ева е забранила на композитора да присъства на погребението на баща му. "Майка ми е бясна, защото Стефан Диомов искаше да използва смъртта на баща ми за реклама! И се вбеси от това, че няма да бъде той на телевизионното включване пред казиното в Бургас, а ще бъде Краси Гюлмезов. Обадил му се по телефона и му е казал: „Вземи си китарата, отиди там, ще трябва да кажеш няколко думи. Това е страхотна реклама за теб!”. Това нещо в прав текст го каза Краси Гюлмезов, когато дойде да се прости с баща ми в къщата ни в Айтос! Точно това беше причината майка ми да се вбеси и тогава каза, че не го иска на погребението", разкзва Диитър Найденов. 

Припомняме, че след серия от нападки между двете страни Стефан Диомов за пореден път забрани песните му да бъдат изпълнявани от "Фамилия Тоника".