Жени Калканджиева недолюбва новата си колежка

Шетата по красота в света била доста горделива и искала цялато внимание да е съсредоточено върху нея

Жени Калканджиева май не понася новата си колежка Яна Грудева в „Жените говорят", говори се в медийните среди.

Продуцентите на токшоуто „Жените говорят" си сложиха таралеж в гащите с решението си да заместят Венета Харизанова с манекенката Яна Грудева. Рокадата стана факт, след като Венета замина да работи в чужбина, и другата водеща - Жени Калканджиева, трябваше да се обзаведе с нова партньорка.

Зад кулисите на предаването обаче шушукат, че Жени Калканджиева приела доста хладно вестта, че именно Яна Грудева ще й партнира в ефир. Когато ги срещнали двете, шестата по красота в света набързо напуснала стаята, като се оправдала, че уж имала да чете сценарии.

Старите клюкари предполагат, че двете дами не се обичат заради близостта си с висаджийския бос Жоро Илиев. Жени Калканджиева е била спрягана като една от любовниците на Главния, макар че тя винаги е отричала това. „С Жоро ни свързваха само платонически чувства" - е казвала в интервюта шефката на „Визаж". За Яна Грудева пък се говори, че е последната любима на мафиота, преди да бъде убит през 2005 г. Някои твърдят, че последният есемес, изпратен до Жоро Илиев, бил именно от Яна.