Magic TV събра три поколения изпълнители на една сцена (снимки)

Най-новата музикална телевизия отбеляза старта си с грандиозно парти

На официалното си откриване най-новият български музикален канал Magic TV  събра на една сцена  любими изпълнители, които изпяха  на живо най-големите си хитове. Над 700 гости уважиха събитието в столичния Bedroom Premium Club и се забавляваха с най-добрата музика от последните три десетилетия. Водещ на събитието беше сутрешния глас на Magic FM Митко Павлов, който предизвика гостите да открият скритите Magic TV символи. 10 късметлии получиха двоен билет за предстоящия концерт на титаните Aerosmith в София.
Специалнo подготвени за събитието изпълнения представиха  Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов, Жана Бергендорф, Роси Кирилова, Панайот Панайотов, Кристина Димитрова и Орлин Горанов. Актьорът Даниел Цочев изпълни уникалнен микс от песни на легендарния Емил Димитров. За финал всички гости имаха възможност да се качат на сцената и да изпеят емблематични песни от ефира на Magic TV.
Музикалната телевизия е част от BSS Media Group с  уникална програмна схема, която включва 30% българска музика.
Magic TV е социално ангажирана медия, която ще инициира и подкрепя много благотворителни каузи, първата, от които предстои на 19-ти март в зала 1 на НДК в подкрепа на националната кампания „Вярвам в теб“.