Светещи презервативи за по-добър секс

Кондомите ще се произвеждат в Гърция

Пазарът за сексуални играчки е доста богат и непрекъснато се разраства. Към производителите на еротичните асортименти се присъедини Гърция, която ще произвежда светещи в тъмното кондоми.

Според мнението на сексолозите сексът е идеалният начин да разгърнете фантазията си. От това най-добре се възползват производителите на секс играчки и бельо. Напоследък започнаха да се "събуждат" и производителите на предпазни средства. Най-новата мода са светещите презервативи, които вече ще се произвеждат и в Гърция. Представете си колко вълнуващо и забавно може да бъде, ако някои части от тялото ви светят, обяснява БГНЕС.

Гръцката марка "Duo" предлага кондоми от най-високо качество, които ще ви осигурят защита и неограничено забавление. Те са с фосфор. Единственото нещо, което трябва да направите, е известно време преди секса да ги оставите на светлина за около 30 секунди. Не трябва да ги оставяте на пряка слънчева светлина или близо до лампа, защото топлината може да го повреди. След това изключете светлините и включете фантазията си.