14 март: Стабилна основа-сигурно бъдеще

Хороскоп

13-03-2014, 21:34

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

12 март: За Сатурн, с любов

Слънце в Риби, Луна в Дева. Астрологична картина на деня

Петък ще доразгърне позитивните тенденции от предходните два дни, предоставяйки ни възможност, както за работа, така и за почивка и покупки и уреждане на битови въпроси. Тригонът между Слънцето и Сатурн и днес ще ни помага, стига да искаме, да намерим балансирано, адекватно решение на ситуации, които ни тревожат от доста време насам. Разбира се тъй като все пак става дума за Сатурн, е напълно възможно все пак да изпитваме тревога или неудовлетворение. Резултативността е качество на периода, но понякога областите в които получаваме резултати, не съвпадат напълно с онези, върху които са фиксирани вниманието и амбициите ни, и бихме желали да видим в подем. Не бъдете максималисти! Може и да не получаваме точно това което искаме, но със сигурност получаваме това, от което се нуждаем.

Първата половина на деня е по активна и е подходяща за дейности изискващ взаимодействие с околните. Бързо и успешно можете да доведете до естествен финал усилията си от предходните дни. Бъдете целенасочени в действията и прями в общуването, ако желаете да получите точно каквото искате. В следобедните часове, известна неопределеност може да забави темповете на живот, затова те са подходящи за разходка, почивка и самостоятелни занимания.

Работа и бизнес
Денят ще бъде резултатен за онези, които се занимават с дейности изискващи търпение и концентрация. Успешно ще протичат финансовите операции, срещите с висшестоящите и взаимоздествието с представители на властта и на инстанциите. успешно ще протичат и обсъждания относно плановете ви за по-далечното бъдеще, търсенето на решения подобряващи структурата на дейността и нейната ефективност. Продължавайте да демонстрирате професионализъм и авторитет, в случай че ги притежавате.

Здраве, хранене и красота
Мнозина днес ще се почувстват привлечени от разнообразни средства и системи за здравословен начин на живот. както информирането така и стартирането на лечение или здравословна програма ще бъдат изключително ползотворни. Що се отнася до диагностиката, може би ще се наложи да потърсите второ мнение, тъй като днес са възможни неясни и двусмислени резултати. Денят е подходящ за различни оздравителни и възстановяващи процедури, но ако не успете да намерите време за тях днес, се постарайте да да им посветите част от почивните дни. Стартирането на тридневен разтоварващ хранителен режим, ще стимулира потенциала на организма да се самопречиства и възстановява.