Плейбой тръгна на война срещу Наталия Кобилкина

Андрей Едрев призова сексоложката да бъде изгонена от България

Ексцентричният бургазлия Андрей Едрев, известен от участието му в предаването „Островът на изкушението, нападна остро сексоложката Наталия Кобилкина в социалната мрежа Facebook.

Ексцентрикът, който в момента живее на остров Бали, първо написа в профила си: „призовава да изгоним Кобилкина от България“.  Малко по-късно той продължи: „Едно от нещата, което най-много мразя на тоя свят е жена да говори много и да не казва нищо.
Само едно пак не мога да разбера, как такъв дебилен екземпляр като тази е намерила почва пак в нашата скромна малка страна.
Един безплатен съвет от мен към недо****** рускиня:
Гейши има само в Япония.
И за това са нужни 1000 години.
Тя щяла да прави българките гейши за три дни и триста лева.
За да стане една жена гейша, трябва да е умна.
Ако ти даде 300 лева, автоматично отпада.
аххаххахахахаххаха“. Коментарът е направен за видео на сексоложката, наречено VIP тренинг – Женската сила (ГЕЙШИ 1).

Подвизите на Едрев са всеизвестни. През май 2012 г. той беше задържан от МВР-служители в Царево, след като превърнал полицейска операция за изземването на веществени доказателства в риалити шоу. Тогава униформени забелязали в джипа на "изкусителя" въже, използвано за изтеглянето на железни отломки от кораб, потънал край бреговете на Резово. Оказало се, че Едрев пристигнал с кран и натоварил желязото за скрап. Полицаите поискали да изземат въжето като веществено доказателство, но той отказал. Действията им явно разгневили "изкусителя", който засипал униформените с обидни реплики, държал се провокативно, след което беше задържан за 24 часа.

През октомври миналата година в интервю за столична агенция Едрев нападна актуалната мис България Нанси Карабойчев, наричайки я неграмотна и посредствена фолкаджийка.