Зодията определя и прическата

Вижте как да се боядисате според хороскопа

Ако искате промяна и се чудите какъв цвят да изберете за вашата коса, тази статия може да ви бъде много полезна, тъй като в нея ще видим различните видове цвят на косата според зодията. Астролозите съветват да се съобразите с предписанията им, за да се чувствате добре и в хармония с външния си вид. Освен това с избрана според зодията прическа и цвят ще ви върви и ще жънете успехи.

Овен

Жените Овен са лидери в работата си. Те обичат да бъдат център на внимание. Ето защо най-подходящият цвят за косата на дамите от тази зодия е червеният. Различните нюанси на червеното най-добре ще подчертаят красотата и силата на тези жени.

Телец

Дамите от зодия Телец са отворени към изненади в любовният живот. Те обичат промяната и иновациите, затова цвета, който най-много ще отива на тяхната коса е русият цвят. Могат да избират между различни нюанси на русото и това със сигурност ще ги направи забележителни.

Близнаци

Представителките на зодия Близнаци са много дейни и социални. За тях внезапните промени са нещо съвсем нормално. Затова, имайки предвид тяхната променлива природа, всеки един цвят, който си изберат веднага, без много да му мислят, би могъл да бъде подходящ за тях.

Рак

Дамите от зодия Рак се отличават със силна интуиция и сантименталност. Те обичат меките цветове. За тях най-подходящи са меденият цвят, както и светлокафявият във всички негови нюанси.

Лъв

Жените Лъв винаги успяват да бъдат най-добрите лидери в работата си. Понякога се превръщат в работохолици и монотонността в работата им може да ги накара да бъдат малко груби. Тези дами са с огнена природа, затова много би им отивал лешников цвят или светлокафяв с руси кичури.

Дева

Представителките на зодия Дева обръщат голямо внимание на детайлите. Те не понасят неуспеха и сантименталността. Освен това жените дева не приемат грешки. Най-подходящи за тях са всички нюанси на платината, както и естествените кестеняви нюанси.

Везни

Дамите от зодия Везни са приятни, нежни и стилни. Те са дипломатични и доста успешни в комуникацията. Обикновено привличат вниманието на обкръжението си. Всички нюанси на кафявото биха били подходящи за тях.

Скорпион

Първата мисъл на човек, когато чуе за жените Скорпион е „мистерия и страст”. Тези жени добре знаят какво искат. Обичат да привличат вниманието, затова за тях най-подходящи са черният цвят и всички нюанси на червеният.

Стрелец

Представителките на нежният пол от зодия Стрелец обичат да държат контрола в своите ръце. Винаги застават зад решенията си и не се отмятат от тях. Ценителки са на иновациите. Обичат авантюрите и приключенията. Техният цвят несъмнено е тъмнокафявият и нюансите на шоколадовото.

Козирог

Жените Козирог не обичат да следват логиката. Те казват „да” на всичко в любовният си живот. Романтиката и страстта е всичко за тях. Тези дами обичат да покоряват мъжки сърца, затова най биха им приличали пепелявите нюанси на всички цветове.

Водолей

Жените Водолей по природа са непокорни жени с необичайни вкусове. За тях свободата стои над всичко. Късметлийки са в любовта. Най-подходящи за тях са наситените и блестящи нюанси на червеното.

Риби

Представителките на зодия Риби са много романтични и интуитивни. Те са борбени и умеят да се справят с трудностите. Любителки са на изкуството, затова идеални за тях са всички нюанси на кестенявия цвят.

Източник: pic.bg