Бате Арни троши, буквално (видео)

66-годишният актьор не показва желание за почивка

Известният актьор Арнолд Шварценегер е на 66 години. Това обаче не му пречи да намира нови и по наше мнение забавни занимания. Най-новото от тях: Публикуване на изключително забавни клипчета онлайн.

Последното такова разказва за възможността да се повозиш на личния танк на Терминатора срещу пари. Впоследствие средствата ще отидат за благотворителност.

Видеото беше публикувано в сайта за видеосподеляне Youtube в сряда. То се казва „Ще се строши ли?“ (Will it crush?). В него бившият губернатор на Калифорния буквално троши, използвайки впечатляващата военна машина. Сред „жертвите“ са – таксиметров автомобил, лежанка, огромно великденско яйце, миниатюрен танк и др.

Роденият в австрийския град Тал актьор всъщност е ветеран от армията на алпийската държава. Преди няколко години той купи танка, на който е служил преди 50 години. В биографията си – „Зов за завръщане“, Шварценегенер си спомня с носталгия за военната служба. Той разказва, че тя му е позволила да изгради забележителната си физика и да живее по-добре, в сравнение с прекараните в мизерия детски години.

Видеото с танка: