Кобилкина: Да правиш любов със себе си е нещо много приятно

Сексоложката отново взриви Facebook със секс съвети и признания

Любимата на цял народ сексоложка Наталия Кобилкина продължава да взривява социалната мрежа Facebook. Последният й предвизвикващ много усмивки статус е от вторник. В него украинката, която пише на развален български, признава, че е разгонена и разширява списъка на описания на интимни действия.

Ето въпросния пост без редакторска намеса:

„Приятели, сорри, водя курс по сексология тази седмица и тази тема винаги ми вкарва в сексуалните настроение, шеги на тази тема и различни глупости.
Хубаво, че го правя рядко и после пак ще се върна на духовни и дълбоки теми) но сега ми е забавно и разгонено) Дано и вас да запаля!
Представяте, ако всички 66000 душ от страница да започнат да правят секс по едно и също време (не говоря де за едно и също място).
Как ще вдигнем вибрация на България! Хайде в легло да хапваме кренвирши с мидички, да отваряме розовите цепки и да се наслаждаваме на косматки и магически жезълите!“.

В по-голямата си част коментарите са забавни и добронамерени. Например: „Ама верно ти е много забавно и разгонено ...“, „Чудесно предложение Наталка ето така в България ще решим всички проблеми:)“, „Махни ги тия кренвирши аз предлагам лионска наденица“ и др.  Потребител с ник Dafinka Iceberg стига дори по-далеч: „Наталия, сериозно трябва да помислите да организирате подобно мероприятие. Защо не и на едно място. Замислете се!!! Има такива възможности - зала Армеец напр. Боже, имате ФАНТАСТИЧНИ ИДЕИ !!!“.

Сексгурото обаче не „свърши“ до тук. Малко по-късно тя продължи с размисли за онанизма:

Да правиш любов със себе си е нещо много приятно и освен това има доста предимства.
Първо, винаги знаеш, че правиш секс с човек, който наистина те обича.
Второ, няма как да те изневери.
Трето, няма да иска подаръци и пари после или да бъдеш мил с нейните родители.
Четвърто, няма да хванеш болести.
Пето, няма значение как изглеждаш и на колко кг си и дори можеш да ядеш чесън преди това!
Шесто, много добре знаеш къде и как точно трябва да натиснеш за да свършиш лесно и бързо.
И последно, тук можеш да реализираш всичките си най-сокровени фантазии без да бъдеш обвинен за перверзен.
Нека да си обичаме!“