Ицо Ламбрев и Жоро Низамов в White bar - "Като две капки вода"

Пловдивчани се насладиха на уникална вечер, пълна с много смях и музика

Традиционната пиано вечер в White bar на хотел "Лайпциг" отнесе главите на пловдивчани... В буквалния и в преносния смисъл на думата.

Около белия роял застана легендата на рока Ицо Ламбрев и известният режисьор Жоро Низамов. Гостите на бара чуха незабравимите песни на група "Сигнал", както и парчета на величия като Майкъл Джексън, Стинг и Фреди Меркюри. 

Ицо и Жоро бяха като две капки вода и освен балсам за ушите, бяха и мехлем за очите. Пред погледите на майнички Низамов се превъплати в едни от емблематичните имена на българската музикална сцена – Васил Найденов, Веселин Маринов, Дичо и още куп други певци.

Вечерта бе неповторима – изпълнена с приятни емоции, наситена с прекрасен саунд и светлини. Пловдивчани чуха любимите си песни, изпяти лично от създателя си Ламбрев в невероятната обстановка на White bar, отпивайки от любимото си питие с приятели.

Христо Ламбрев е роден на 20 януари в Пловдив. Завършва музикалното училище под тепето, а после и Консерваторията. Като студент свири джаз, както и на орган. После се среща с Йордан Караджов и създават "Сигнал". Единствено той от бившите си колеги е съхранил и все още носи на врата си златен медальон с името на групата. Щастливо женен с две прекрасни дъщери. Ицо е и фен на спорта – през годините е тренирал какво ли не – футбол, бокс, йога, тенис на маса, карате, но най-голямата му страст е музиката.

Георги Низамов е режисьор по образование, актьор-комик по професия и певец по душа. Женен е, има две дъщери - четиригодишната Лилия и шестгодишната Маргарита. 
Завършва НАТФИЗ при професор Виктор Марков. Автор и режисьор е на най-голямото вариете на Балканите с участието на звездите на ''Тропикана'' и ''Варадеро'' - Алфредо Торес, Долорес и много български артисти. Партнирал е на великият Георги Парцалев - нещо, което Жоро ще помни завинаги. В шоуто "Като две капки вода" по Нова ТВ Низамов помага на участниците да имитират различни звезди, което лично той доказа, че владее до съвършенство, в White bar на хотел "Лайпциг".

Вижте снимки от легендарната вечер в Белия бар ТУК!!!