Sofia LogExpo представя новаторски решения в областта на логистиката

Логистичните оператори се насочват към комплексно обслужване на веригата на доставки на клиентите

От 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе В2В изложбата за логистика, дистрибуция, складова техника и оборудване Sofia LogExpo.
Тя поставя акцент върху динамичното развитие на логистичните услуги като барометър за отваряне на икономиката на всяка страна към света - през България минават пет от десетте Паневропейски коридора.
Логистичните оператори се насочват към комплексно обслужване на веригата на доставки на клиентите. Изложбата показва как мащабната дейност на модерни комплекси от складови, офис и търговски площи, съвременни пристанищни услуги, системите за управление на транспортни поръчки (Load оферти от цяла Европа, база данни за надеждни превозвачи, обмен на предложения за натоварване и т.н.), позволяват пълно логистично обслужване (товарене, разтоварване, палетизиране, комисиониране и т.н.).
Участници в Sofia LogExpo ще демонстрират високото качество, надеждността и удобствата на различни модели специализирана складова подемно-транспортна техника (електро- и мотокари, газокари, електрически стакери и транспалетни количи, високоповдигачи, подопочистващи машини и др.) и как се постига автоматизация в управлението на складовите комплекси.
Създатели и доставчици на последни поколения софтуерни платформи, инженерингови складови решения, вкл. модерен софтуер за автоматичен достъп до продуктите в склада, интегрирани системи и цялостни ERP решения за логистиката, ще покажат модели за разширяване на интеграцията и оптимизацията на дейностите в склада, производството, дистрибуцията и други активи на всяка компания. Има предложения за интелигентни софтуерни решения и информациони услуги за автомобилния пазар на авточасти и за он-лайн доставка на информационни услуги за различни потребители – автопаркове, автосервизи, дилъри на авточасти, застрахователни компании и др.
Новаторските решения и тяхното приложение в практиката са акценти в цялостната изложбена концепция и в събитийната програма на Sofia LogExpo.
Сп. Enterprise подготвят за 19 март 2014 г. конференция на тема „Софтуерни решения за транспорт, логистика и спедиция“. Ще се проведе и фирмена презентация на Auto 3P.
На 20 март посетителите и изложителите ще проследят семинари на тема „Ефективно управление и адекватна оценка на транспортните процеси“ и „Логистика от ново поколение“.
На 21 март 2014 г. ще се състои семинарът „Тенденции и състояние на пазара на индустриални зони, производствени и офис площи, логистични паркове“.
Наред със Sofia LogExpo между 19 и 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София ще се проведат и специализираните международни изложби Българска строителна седмица и СЕКЮРИТИ ЕКСПО.
Повече информация за специализираната изложба Sofia LogExpo можете да откриете на сайта на Интер Експо Център – София, както и в социалните мрежи Facebook, Google + и LinkedIn.