12 март: За Сатурн, с любов

Хороскоп

12-03-2014, 00:13

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Интуиция, постоянство и... всички карти на масата

Слънце в Риби, Луна в Лъв

Нова тенденция насочена към фиксиране и стабилизация навлиза в живота ни в сряда. Тя ще привлече към нас възможности, а за някои дори необходимост, за стартиране на подготовката по осъществяването на идеи проекти и начинания с дългосрочен характер и стратегическо значение. Обръщам специално внимание, че тук става въпрос наистина за намерения, които вече щателно сме обмислили и за които ни е ясно, че за да видим резултатите ще се нуждаем от продължителни усилия, отдаденост и търпение. В случай, че имате идея, кауза или желание на което сте готови да посветите месеци та дори и години действайте смело. Посейте семената и те ще намерят благоприятна почва за развитие. Вероятно през следващите месеци ще срещате препятствия, ще се връщате отново и отново в началото за да отстраните "грешките на начинаещия", но всички пречки и задържания ще целят само и единствено да ви подскажат как да направите основите по- здрави, а резултатите по-сигурни и устойчиви във времето.

В случай, че нямате конкретни идеи позволете на живота да ви насочи чрез обстоятелствата. Ако има нещо за което си струва да положите усилия, да насочите амбиции и воля, нищо чудно днес и през следващите дни да попаднете на серия от благоприятни обстоятелства.Понякога те могат да дойдат даже под формата на изискване, дори принуда, да се заемете с нещо, което ви изглежда трудно, почти на границата на възможностите които имате, както и на отговорността която можете да носите. Тук отново не става въпрос за внезапни хрумвания или предложения, а за такива, които именно поради трудността и отговорността до момента сте отхвърляли. И може би е време да преразгледате позицията си, особено когато по този начин съдбата ви подсказва, че ще ви съдейства за осъществяването им.

Ако пък през януари сте положили ново начало в живота си или сте се заловили с нов дългосрочен проект и сега те са все още актуални и ползотворни за вас, можете да бъдете сигурни, че сте взели правилното решение. Временния застой на който вероятно ще се натъкнете през следващите седмици не бива да би обезкуражава. Той най-вероятно ще ви помогне да затвърдите постигнатото до тук, както и да потърсите и усвоите нови по-ефективни методи и средства.

До петък стига да искаме ще можем да намерим ефикасно решение на всяка трудна ситуация ,в която живота ни е поставил през последните месеци. Онова, което трябва да направим е да изразим готовност да жертваме нещо от себе си, или да отстраним от живота си онова, което няма здрава основа и реална възможност за развитите. Доброволния отказ ще ни спести някои неудобства, които вероятно ще изпитаме при принудителния, към който ще бъдем приканени на по-късен етап, в разгара на пролетта. Що се касае за взаимоотношенията и особено, там където очакваме подкрепа, ще трябва да бъдем готови не само да поискаме, но и да дадем. Ако ви е нужно нещо от някого, започнете разговора с не с молба, а с подарък или удовлетворяване на някаква потребност на човека, от чиято помощ се нуждаете. Ще получите повече отколкото сте очаквали, затова ...не забавяйте да благодарите!