Андреа тръгна с 8 души охрана

Не е ясно точно от кого се пази блондикната

Фолкпевицата Андреа очевидно се е взела за голяма работа. Половинката на профибоксьора Кубрат Пулев заявила пред близки, че се чувства заплашена, а напористите фенове искрено я притесняват и за това решила да увеличи охраната си.

Запознати обаче твърдят, че причината изобщо не са притеснения за личното й пространство. Точно обратното - Андреа се стреми да привлече повече внимание към себе си, обяснява „Всеки ден“.

„Защо иначе ще се появява с 8 бодигарда на светско събиране, пред очите на стотици хора. Добре й е ясно, че като се появи с цяла опашка охрана на парти на Евгени Минчев, няма как да остане незабелязана. За това и го направи", шушукат очевидци. На въпросното събитие блондинката получи приз за най-добре облечена фолк звезда през изминалата година.

Другото, което не убягна на присъстващите, бе, че певицата не пожела да се снима с никой след края на програмата и веднага изхвърча на някъде с гардовете си.
От какво или от кой е започнала да се пази изпълнителката засега остава загадка, но едно е сигурно - ако е решила да се прави на интересна, го е постигнала по доста фрапантен начин.