11 март: С опит и интуиция

Хороскоп

10-03-2014, 20:52

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Интуиция, постоянство и... всички карти на масата

Слънце в Риби, Луна в Рак

Тенденциите от вчера ще продължат да се развиват и днес, макар и в по-мека форма. Ще бъдем все така чувствителни и емоционални, но за радост ще намираме по-практичен и резултатен подход към темите които ни вълнуват. В същото време ще бъде и по-безопасно да се доверим на чувствата си и най-вече на интуицията си, на която следва да дадем предимство за сметка на логиката. Позитивно развитие могат да получат въпроси касаещи лични взаимоотношения и домашни проблеми. Не се колебайте да я използвате, тъй като  придвижването и комуникациите ще бъдат все така затруднени, усвояването на информация-трудно, а при контактите с шефове и представители на официалните институции ще срещаме отхвърляне и неразбиране. Най-добре да ги отложим и да се заемем с решаването на по-лични и битови проблеми.

Ще намерим утеха и дори удоволствие в грижите за дома, комфорта и уюта в него. Още по-добре ако ги насочим към някой друг. Покупките направени с тази цел ще ни донесат не само радост и но и съвсем практична полза,така че не се колебайте да посветите част от времето и ресурсите си да тях. Може би част от тях ще ви дадат естествен повод да насочите енергията си към разчистване и малки размествания във вечерните часове. Енергичните усилия в тази посока може би ще канализирате излишната енергия така че да можете да си спестите агресивните изблици към които във вечерните часове всички ще бъдем предразположени. Особено внимателни трябва да бъдат онези които шофират днес. Потенциалната опасност от катастрофи е подчертана.

Работа и бизнес
Денят ще бъде сравнително успешен за онези които са свикнали да поемат върху себе си и инициативата и отговорността. А успехът ще бъде пропорционален на активността. Много е важно обаче да не бъркаме активност и целеустременост с невъздържаност, прибързаност и упорство. Границата между тях е тънка, точно колкото тази между успеха и провала. Не бъдете импулсивни разчитайте преди всичко на опита и интуицията си, а ако ви липсват, просто се оттеглете.

Здраве, хранене и красота
Денят е неблагоприятен за здравето, както на физическо така и на психическо ниво. Повишена е опасността от травми и инциденти, породени от прибързаност и невнимание. Можем да очакваме и изостряне на симптомите във инфекциозни заболявания. Но най-неприятни последствия ще имат тревогите и мрачните мисли, които могат да създадат трайни психични блокажи-обичайна причина за по-сериозни и труднолечими заболявания. Необходимо е съзнателно пречистване на мисловното поле, а също и интензивно физическо натоварване. Водните процедури пък ще имат пречистващо върху психиката въздействие.