Татяна Дончева направи Станишев на пух и прах

Вместо Станишев да разпъва Калфин на кръст, да си отвори очите – пажовете му копаят гроба

Глупавият Станишев разпъна Ивайло Калфин на кръст, но забрави колко много е направил Калфин за партията. Тези БСП тъпанари никога няма да разберат, че грешат, когато повтарят като папагали – партията винаги е права! В БСП промените са невъзможни. Не и с това ръководство. Това заяви Татяна Дончева в студиото на БНТ.

Глупакът Станишев се е обградил с верни пажове, които го ласкаят и му говорят на ушенце колко много е прав. А не му идва на акъла на горкия, че те така му копаят гроба, допълни тя.

По думите на Дончева нуждата от алтернативна лява листа била очебийна. Реакцията на БСП не е изненада за мен. Тази реакция показа за пореден път, че там нищо не може да се промени. Тази реакция почива на два основни постулата. Първият е, че партията винаги е права. Под партията разбирам ръководството. Вторият постулат е, че масите са всичко, личността е нищо, изтъкна тя.

Дончева даде пример с Ивайло Калфин - от БСП говорят само какво са му дали и са направили за него. Никой не споменава, че Калфин също е спомогнал много за популяризирането на партията. В БСП промените са невъзможни, подчерта тя.

„Още ли спите? Май дойдох много рано сутринта, не сте се разсънили и трябва да ви слушам какви щуротии ми говорите в сънено състояние. Бъдете по-конкретни.
Разбирам, че ви диктуват въпросите в слушалките, но ги задайте малко по-кадърно и по-разбираемо”, избухна срещу водещите Татяна Дончева, но дали само се шегуваше с тях...остана загадка за зрителите.