5-те най-тузарски имота на пазара за февруари 2014-а

Портфейл

10-03-2014, 12:06

Автор:

BulgariaUtre

Всичко от Автора

В по-големите градове луксозни апартаменти могат да бъдат намерени и за по 200 000 EUR

Голяма част от луксозните имоти намериха през последните години своите нови собственици. Това доведе до спад в предлагането от една страна, а от друга – до понижаване на офертните стойности на жилищата, които се продават на цени над 500 000 EUR. 

1. Докторски паметник (София) – 500 000 EUR (виж повече)
Разгънатата застроена площ на многостайният апартамент е 146 кв.м. Състои се от просторен хол, три спални, като към едната има баня с джакузи. Имотът е ремонтиран и се предлага напълно обзаведен.

2. Център (Бургас) – 270 000 EUR (виж повече)
Мезонетът се намира в тухлена сграда на четвъртия етаж и е с площ 320 кв.м. Имотът е в непосредствена близост до Морската градина и главната търговска улица на града- Разполага с две големи тераси, като на южната има барбекю. Мезонетът е обзаведен с екоматериали: подова настилка, врати и стълби натурално дърво; стените- еко бои и мазилки; парапети от ковано желязо.

3. Център (София) – 642 600 EUR (виж повече)
Жилището се намира в новопостроена сграда на ул. „Сланяска”. Тризонетът е с площ 190 кв.м и балкони с обща площ от 78 кв.м. Разкрива се панорамна гледка към града и планината. Разполага с обширна покривна тераса.

4. Морска градина (Варна) – 790 000 EUR (виж повече)
Мезонетът е с площ 395 кв.м. Намира се в нова и напълно завършена сграда с модерен дизайн и собствена красиво облагородена градина, находяща се в сърцето на Морската градина в непосредствена близост до морския бряг. Към имота има още две подземни паркоместа, както и две открити и други екстри като: централна климатизация, СОТ, видеонаблюдение, интернет, кабелна телевизия.

5. Център (Стара Загора) – 350 000 EUR (виж повече)
Апартаментът е с площ 446 кв.м и е разположено на две нива – 6-ти и 7-ми етаж, като целия горен етаж е ограден от панорамна тераса. Сградата, в която се намира имотът, е построена през 2008 г. Намира се в близост до парк, закрит плувен басейн, тенис кортове и училища.

6. Морска градина (Варна) – 460 800 EUR (виж повече)
Многостайният апартамент е с площ 148 кв.м. състои се от просторен дневен тракт с трапезария и кухненска част, три спални, три бани с тоалетни. От дневната се излиза на тераса, от която се открива морска панорама към залива. Имотът е възможно да бъде обединен с тристаен апартамент в съседство, като по този начин ще се оформи жилище със застроена площ от 263 кв.м.

7. Созопол (Бургас) – 500 000 EUR (виж повече)
Мезонетът се намира на третия етаж в сграда, разположена на първа линия, непосредствено до плажа. Разгънатата застроена площ на имота е 265 кв.м, като има още 100 кв.м тераса. Състои се от огромна дневна с кухня и трапезария, четири спални, четири бани и тераса. Апартаментът е луксозно завършен и обзаведен в класически стил. Мебелите са бутикови. Изработени са от масивно дърво. На терасата са разположени барбекю и джакузи

8. Гео Милев (София) – 800 000 EUR (виж повече)
Многостайният имот е с разгъната застроена площ от 550 кв.м. Разположен е на деветия етаж на новопостроена сграда в близост до лу. „Шипченски проход”. Имотът разполага с камина. Голямата спалня е с дрешник. Към имота има два големи гаража.

9. Бояна (София) – 980 000 EUR (виж повече)
Мезонетът се намира в сграда построена през 2008 г. Разгънатата му застроена площ е 750 кв.м. Намира се на тихо и спокойно място. До сградата има асфалтиран път. Имотът разполага с отлична панорамна гледка.

10. Лозенец (София) – 550 000 EUR (виж повече)
Мезонетът е с разгъната застроена площ от462 кв.м. Разполага с три нива. Продава се напълно обзаведен. Намира се в сграда с много екстри, разположена в близост до Южния парк.