Анджелина и Брад Пит не искат децата им да са актьори

Двойката отглежда заедно 12-годишния Мадокс, Пакс, на 10, Захара, на 9, Шайло, на 7, и 5-годишните близнаци Нокс и Вивиан

Въпреки че Анджелина Джоли и Брад Пит са една от най-известните холивудски двойки, те не желаят 6-те им деца да станат актьори, съобщва Контактмюзик, цитирана от БТА.

Двойката отглежда заедно 12-годишния Мадокс, Пакс, на 10, Захара, на 9, Шайло, на 7, и 5-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

Анджелина не окуражава децата си да станат актьори, макар че Вивиан изпълни епизодична роля в новия филм "Господарка на злото" с нейното участие.

"Смятаме, че е забавно децата ни да изпълнят епизодични роли и да се присъединят към нас на снимачната площадка, но не и да станат актьори, заяви Джоли пред "Ентъртейнмънт уикли".

"Аз и Брад нямаме подобна цел. Предпочитаме те да не станат актьори. По онова време Вивиан бе 4-годишна и край мен нямаше други 3-4-годишни "актьори". Големите деца са на мнение, че съм страхотна, но малките не ме харесват. На снимачната площадка трябваше да съм с някого, който действително ме харесва, така че Вивиан бе идеалният избор."

Анджелина допълни, че Пакс бил много уплашен, когато за пръв път я видял гримирана като вещица. "Когато ме видя, той се разстрои и избяга, поясни актрисата. Помислих, че Пакс се шегува, и се престорих, че съм хукнала по петите му. Малко по-късно обаче го видях да плаче. Трябваше да сваля част от грима си пред него, за да може той да се успокои." През изданието тя разкри също, че ще се подложи на още една операция, за да сведе риска от рак до нула.

Джоли сподели, че е останала само една операция, която предстои да направи. Миналата година на 14 май тя съобщи, че се е подложила на двойна мастектомия, за да избегне риска от рак на гърдата, убил майка й и леля й.

За новата операция актрисата се вдъхновила от "невероятни хора", с които се запознала в последните няколко месеца.

Джоли е благодарна на съпруга си Брад Пит за неговата подкрепа, както и на феновете й, които също я поддържат от една година.

Тя призна, че изпитанията, свързани досега със здравето си, е преодоляла благодарение на работата си като артист и режисьор.