Как родните звезди отбелязаха 8 март

Цветя, картички и бонбони? Не само...

Кой каза, че българският мъж е романтичен и не си пада по изненадите?! Това не е вярно и родните мачовци за пореден път доказаха, че уважат жените и обичат да им го показват. Покрай тях и децата също се изявиха с подаръци и изненади за своите известни майки на 8 март. Ето как отбелязаха родните звезди повода.

Андреа

Андреа получи букет от рози от своите фенове в навечерието на 8 март. На 7-и тя имаше участие във фолк клуб, където посрещна и Деня на жената. Певицата бе почерпена от собствениците на заведението с марково червено вино, а любовта на феновете бе за нея най-добрият подарък.

Джена

Нейната колежка Джена също има повод за хвалби – мъжът до нея явно страшно я обича, ако съдим по цветята. Огромен букет от алено червени и големи рози получи за 8 март фолк певицата.  Кой ли е обожателят…

Вихра

Вихра бе най-щастливата жена на Осми март, след като дъщеря й я зарадва с прекрасна изненада – великолепна ръчно изработена картичка, изготвена лично от Ава по случай празника на мама. Тя пази личния си живот и до момента не е разкривала има ли мъж до себе си и ако да – кой е щастливецът. Но пък винаги се хвали с любовта на дъщеря си.

Венета Райкова с двойна изненада

Венета Райкова бе зарадвана от мъжа си Тихомир с прекрасна лилава орхидея – любимото й цвете. Синът й Патрик също не пропусна да уважи мама за празника и сам й направи поздравителна картичка. Отделно й подари и рисунка – истински шедьовър.

Пламен Медаров зарадва Фани

Нежен букет от пролетни цветя бе изненадата на Пламен Медаров за съпругата му Фани. Брадърът показа, че не се скъпи за жена си и й взе доста голям букет.

Николета зарадва майка си колаж

„Честит празник на всички дами и на онези, които се чувстват такива! Никак не е случайно, че любимата детска песничка на всички поколения е "Мила моя мамо", Никол се събуди, пеейки ми именно нея и така ме вдъхнови да пожелая на всички жени да бъдат достойни, да бъдат красиви и визуално, и душевно и най-важното, да отгледат наследници, които да превръщат този празник, в още по-специално събитие в живота им! И не на последно място, искам да честитя празника на най-значимата жена в живота ми - моята майка. Благодаря ти, мила мамо, че си до нас! Обичаме те, безкрайно много! Ти ни учиш да сме силни, да сме целенасочени, да ценим и най-малкия жест, който свидетелства за огромна любов, каквато е нашата към теб! Целувки от твоите женички“, написа Николета в социалната мрежа под красив фотоколаж.