Трамвай ме блъсна, народ ме гази...?

"Точно така, катастрофата още не е станала..."

На косъм от доста неприятен инцидент в центъра на София се разминала Мая Манолова преди няколко дни, съобщава tv7. Папараците на телевизионния таблоид "Поверително от NL" единствени заснели ситуацията, в която парламентарната шефка за малко щяла да бъде отнесена от трамвай.
Мотрисата спряла на няколко сантиметра от острието на БСП, докато самата депутатка говорела по мобилния си телефон, заставайки точно на средата на трамвайната линия.
По всичко личало, че Манолова не се впечатлява от опасността на пътя, тъй като на няколко пъти тя се разходила спокойно върху релсите, а след това пресекла неправилно, преминавайки през платното, а не през обособения за целта подлез.
Оказва се, че шефката на Народното събрание е изпаднала в доста деликатна ситуация и това е причината за напрегнатите й телефонни разговори върху трамвайните линии.
Мая Манолова останала без служебен превоз след края на телевизионно участие, а липсата на лъскава черна кола, която да я откара у дома, опънала нервите й докрай.
Накрая, напористата депутатка била принудена да хване най-обикновено такси, което да я закара в жилището й, в тузарския квартал "Лозенец".