Когато Роджър срещна Гришо (СНИМКИ)

Мечтаната от милиони фенове компилация - Фед' и Бейбифед - вече е факт!

Докато милиони фенове на Гришо и на неговия красив бекхенд с една ръка мечтаят да гледат мач между него и швейцарската легенда Роджър Федерер, двамата кръстосаха ракети по време на турнира от Големия шлем Indian Wells в Калифорния.

За тренировка, разбира се!

"Кое е по-добре от това да гледаш Роджър Федерер как тренира на BNP Paribas Open? Защо не да гледаш Фед' и "Бейби Фед" Григор Димитров да тренират заедно и да се държат като нови най-добри приятели!", е коментара на сайта, публикувал фотосите.

"От снимките изглежда, че те си говорят за ракети, и може би чия е по-добре наплетена", продължават оттам. И провокират читателя: "За какво си мислите вие, че говорят? Приятно гледане!"

Феновете (а и гилдията) наричат нашия Гришо "Бейби Фед", тъй като откриват много прилики между стила му на игра и този на Роджър. Една от тях е бекхендът с една ръка, практикуван основно от тенисисти "от старата генерация".

Както става ясно и от снимките, двамата ползват и една марка ракета - Willson. Димитров обаче неведнъж е заявявал, че макар да се възхищава на Федерер, той не копира неговия стил и предпочита почитателите му да престанат да ги сравняват.

Още спортни новини четете в Sportonline.bg