Пайнерките плъзват из чужбина за 8 март

Празникът на дамите ще съвпадне с Тодоровден

Тази година празникът на жената съвпада и с Тодоровден. Заатова утре двойно да празнуват се пада на именичките Андреа (родена Теодора Андреева), Траяна (родена Теодора Павлова) и Теди Александрова.

Новият "Музикален идол на годината" Анелия ще триумфира с хитовете си в Лондонския Yager Bar. Това е първото гостуване на певицата в британската столица за тази година, което се очаква с нетърпение от сънародниците ни. Още повече, че е свързано и с една хуманна кауза - да се наберат средства малката Мегън да се завърне с майка си в България, пише „Лайфстайл.бг“.

Нежни песни за най-нежния празник ще представи и един от най-нежните гласове в поп-фолка, Емилия. На 8 март певицата ще бъде гост на сънародниците ни в Белгия, а мястото на срещата този път е Гент.

По същото време в столицата Брюксел пред българи, сърби и македонци, концерт ще изнесе Татяна.

За Турция пък ще пътуват Джена и Валя, защото те са специалните гости за празника на жената в южната ни съседка. За Джена е подготвен Сватбеният салон на община Чорлу, в който ще се съберат нашите сънародници, а Валя е очаквана от общността ни в Истанбул.