Google чества женския празник по специален начин (видео)

Какво е добре да подарим на любимата си за утрешния празник

Най-голямата интернет търсачка Google поздравява всички дами по света по специален начин – с интерактивен дудъл (лого с допълнение – бел.ред.). То ще поздравява всички представителки на нежния пол с празника им (8 март) от днес до неделя включително. Специалното в случая е, че приветствието ще бъде преведено на всички езици.

Google поздравя дамите за празника им за осма поредна година. За първи път това се случи през 2005 г., обяснява сайтът „Таймс ъф Индия“. Тази година специалното лого включва символът на Венера, с който се отбелязва женското начало,  боядисани в различните цветове на търсачката. Второто О в Google е заменено от голям символ на женското начало, в който има бутон за пускане на видеоклип .

В него разпознаваме многократната олимпийска шампионка по бокс  - индийката Мари Ком, известната индийска певица Аша Бохшл и др. Те и останалите участнички поздравяват представителките на нежния пол с „Честит международен ден на жената“ на родните си езици.

Видео:

И все пак... Какво да подарим на любимите си дами за утрешния празник.  В следващите няколко реда може да намерите няколко идеи какво би било подходящо и какво не:

Да:
1. Бижута. Няма какво да се лъжем – всички жени ги обичат. Вероятно не сте  нито Рокфелер, нито някой от роднините и наследниците му, но пък и никой не очаква от вас диаманти.
2. Пътешествия. Резервация за уикенд на Бахамите ще разтупти сърцето на всяка жена. Но поради споменатата по-горе причина, дори един романтичен пикник би могъл да я размекне.
3. Парфюми. Е, хайде сега, лесно е.  Колкото и да сте далеч от разбирането на дамската козметика! Ако ви трябват още „жокери“ – парфюмът трябва да е а) голям и б) скъп. 
НЕ!!!: 
1. Домакински уреди. Дори да е последен модел комбайн, струващ няколко хилядарки, такъв подарък в Деня на жената ще разочарова до плач и най-педантичната домакиня.
2. Сувенири. Още една ваза, етнопейзаж или плюшена играчка е строго забранен подарък, освен ако тя не е страстна почитателка на изкуството, а подаръкът – творба на любим неин художник.
3. Книга или музикален диск. Сериозно ли? Помислете пак...