Защо никой не отправя въпроси за доходи, наеми и имоти към БСП и ДПС?

За разлика от други субекти, ПП ГЕРБ се финансира прозрачно

От ПП ГЕРБ категорично не приемаме, след като някой не може да даде обяснение за себе си, доходите си, имотите си, да замесва името на ГЕРБ във всеки скандал. От ГЕРБ за последен път декларираме, че всички параметри и условия около наемането на имоти за нуждите на партията, са съобразени със закона и са декларирани по надлежния и законов ред пред всички компетентни органи в държавата така, както би трябвало да го правят и другите политически партии. Ако съществуват каквито и да било съмнения, призоваваме всички компетентни органи да направят съответните проверки.

Разбираме желанието, на тези, които не могат да обяснят своите доходи, наеми и имоти, да отклоняват вниманието към ГЕРБ, в подобни моменти. Интересно защо след толкова години, никой не отправя подобни въпроси за БСП и ДПС. Напомняме, че за разлика от други субекти, ПП ГЕРБ се финансира прозрачно, само и единствено от държавните субсидии, които са предвидени от Закона за политическите партии, приет от БСП и ДПС.
От ГЕРБ заявяваме категоричната си позиция, че ще бъдат заведени нови дела за всички клевети и лъжи по наш адрес. С тези професионални клеветници, осъждани за клевета и с висящи дела, може да се води диалог само в съда.
Напомняме, че според закона - който пред надлежен орган на властта набеди някого в престъпление, се наказва за набедяване с лишаване от свобода от една до шест години и с обществено порицание.