5 март: Търпение, ведрост и...вкусна храна

Хороскоп

04-03-2014, 23:37

Снимка:

sofia.utre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Цената на упорството

Слънце в Риби, Луна в Телец. Астрологична картина на деня

В сряда склонността ни към импулсивни действия бъде овладяна до онези здравословни граници които ще ни позволят безопасно да се заемем с осъществяването на плановете и начинанията си. Особено на онези от тях, които сме обмислили в детайли и имат сравнително кратки срокове на реализация. Ако се колебаете, споделете притесненията си с близките си. Ще получите полезни съвети, а подкрепата им ще стимулира самочувствието и самоувереността ви. А ако имате възможност да пообщувате с родителите си вероятно ще можете да научите нещо ново са себе си или за света. Светът от своя страна, днес ще обърне към нас красивото си лице и стига да имаме желание лесно ще можем да забележим изобилието от възможности, пъстротата и многообразието му. Такава хармонична атмосфера напоследък е по скоро рядкост, затова не бива по никакъв начин да я нарушаваме. И разбира се, следва да я отпразнуваме. Приготвянето на вкусна вечеря например, ще ви донесе истинско удоволствие- от пазаруването, до сервирането, а и хората които поканите на трапезата си ще се почувстват специални и със сигурност ще ви отвърнат с любов и внимание.

Денят ще ни зарадва с възможности да решим малки, че и по-големи битови проблеми, с практични покупки и напредък по решаване на финансови въпроси. Ще решаваме проблемите си с лекота, стига да имаме търпение и да не очакваме всичко да се случва веднага. Пуснете се по течението на живота, не пришпорвайте събитията и ще видите как препятствията изчезват от самосебе си.

Работа и бизнес
денят е подходящ за спокойни занимания, работа изискваща търпение и усамотение. Но и обсъждането на проекти и планове ще преминава ползотворно и с лекота. Денят е подходящ за стартиране на краткосрочни начинания, както и за дейности от които не очакваме бърз резултат и в които ще трябва да разчитаме най вече на майсторството и търпението си.

Здраве ,хранене и красота
Въпреки спокойната енергетика на деня,пасивността днес е нежелателна, дори опасна. Желателно е интензивно физическо натоварване, а и ако сега стартирате нова спортна програма ще можете да я спазвате продължително време с търпение и дисциплина.В медицинско отношение трябва да обърнете внимание на гърлото и ушите, които са особено уязвими. Бъдете внимателни и отговорни към себе си-заболяванията възникнали днес ще бъдат продължителни. Денят е благоприятен за всякакви разкрасителни процедури, а кожата и косата ще усвоят пълноценно всички подхранващи и подмладяващи средства.