Рисковете на живото предаване (видео)

Репортер на телевизия "Фокс" се запозна на живо със суровата зима, сковала САЩ

Всички сме наясно или сме чували израза „Рисковете на живото предаване“.  Репортерът на телевизия „Фокс“ Стив Киили обаче усети всички негативни моменти на живото предаване на гърба си на живо. Това се случи в понеделник (3 март), докато той предаваше последните новини от град Уудстаун, Ню Джърси.

Инцидентът се случи на открит участък, точно когато Киили разказваше за проблемите на населенето място със снега. Точно в този момент (около 6.30 ч. сутринта) той беше пометен от снежната маса, почиствана от минаващ снегорин. Два пъти подред.

Въпреки инцидента репортерът, който успя да добие сериозен опит в отразяването на бури покрай изключително тежката зима в Америка, не загуби настроение и намери сили да се пошегува с един колегите си, пише „Фокс“. Киили заяви: „Откакто Youtube същестува се опитах да не ставам известен, посредством сайта. Е, в крайна сметка мисля, че този инцидент може и да ме направи известен в Youtube”.

В крайна сметка неназован човек, представящ се за шофьора на единия снегорин, се е свързал с „Фокс“, за да се извини. Той твърди, че инцидентът се е случил, тъй като той изобщо не е забелязал Киили.

Видео от инцидента:

Philadelphia News, Weather and Sports from WTXF FOX 29