2 бона на месец от секс в Интернет

Животът

04-03-2014, 17:00

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Охранител и любимата му демонстрират страсти в нета, печелят по 50 долара на ден

Охранител и любимата му си докарвали по 2 000 лева на месец, правейки секс пред платежоспособни зяпачи в Интернет, разкриха за „Родопи войс" от сервизния отдел на мобилен оператор. В останалото време мъжът работи като гард в местна дискотека, а тя се грижи за малката им дъщеричка.

Двамата се рекламирали в сайта cam4.com. „От 30 до 50 долара на ден е реалистична надница, но когато случиш на човек с пари отсреща, който не жали жетоните си, тогава можеш да подобряваш рекорди. Трупанете на пари от разголващите се и правещите секс на живо е на принципа на бакшишите. Примерно сваляне на блуза - 200 жетона (7$), сваляне на всички дрехи - 500 жетона (15$), орална любов - 1000 жетона, секс – 1500. Има и неща за 2 500 жетона нагоре. В смисълу то си е трупане на жетони и действие според това", разказаха IT-специалистите. Те попаднали на лица от регионите на Кърджали и Смолян по време на профилактика на системите на мобилния оператор, пише rodopi24.blogspot.com.

Двойката е от Кърджали, а двама студенти от Смолян се пробвали да печелят пари в private шоу в гей сайтове, където се плаща за минута. Собствениците на сайтовете изплащали заработеното при минимум 500 долара по PayPal.

„ И двойката, и момчетата, които си вадят пари като PPV (pay per view) модели в сайтове за гейове, си позволяват всякакви палави игри, използване на вибратори и разни орални страсти. По неофициални данни изпълнителите на секса делят поравно приходите със собствениците на сайта. Двойката беше записана от клиент и доскоро в порно сайтове имаше филмче за тях, но то вече е свалено", поясниха още експертите.