Деян Донков отново пребил Радина

Инцидентът станал преди около месец, но бил пазен в тайна

Радина Кърджилова отново е била пребита от бой от гаджето си Деян Донков. Инцидентът станал преди около месец, но бил пазен в тайна. Младата актриса не е подавала жалба в полицията, но е потърсила медицинска помощ посред нощ от частна клиника, пише столично издание.

„Дойде посинена, с разкървавена уста и с хематоми по лицето. Цялата трепереше като лист, плачеше, а нейна приятелка я утешаваше. Каза, че е паднала от велосипед, но на нас ни беше ясно какво е станало. Предложих й да извикам полиция, но тя категорично отсече, че не желае. Може би по тази причина е потърсила помощ при нас, а не в „Пирогов". Своята версия за случилото се разказва в неофициален разговор сестра от въпросното болнично заведение, пожелала анонимност.

Източник на вестника от арт кръговете потвърди новината. Според него Донков отново е налетял на Радина в нетрезво състояние след грандиозен скандал между тях. Истината за сложните взаимоотношения между двамата лъсна миналата година, по време на първото издание на реалити програмата „Къртицата". Оказа се, че Кърджилова дори е подавала жалба за тормоз срещу половинката си в МВР, но впоследствие я е изтеглила.

С това проблемите на младата жена не свършват. В края на месец януари тази година се появиха информации актрисата е на път да бъде освободен от театър „Българска армия”. Като причина за решението се сочи изключително слабото представяне и посредствената игра на Радина в пиесата „Декамерон" по Джовани Бокачо, в която играе главната роля. Според хора от театъра Кърджилова дотолкова вбесила режисьорката Диана Добрева с несериозното си отношение и абсолютен отказ да се опита да подобри играта си, че тя едва я траела на репетиции и нямала търпение да я изключи от състава.