Ники Дойнов тормози Ани Салич

Кара я преди ефир да четат аутокюто на първите новини по 6-7 пъти

Ани Салич най-после си намери майстора и за пръв път и на нея й се налага да се съобразява с чужди заповеди, доволни са колегите й в Нова телевизия, с които работи от месец. Всички в медията я недолюбват, защото била надута и се държала като шефка и затова тя изпаднала в пълна изолация още в първите си дни в телевизията. Тя подминавала дори редакторите на новините като пътни знаци, а репортерите въобще не удостоявала с поглед.

„Мисли се за кралица, но и тя си намери господар. Ники Дойнов я командори както си иска и буквално я тормози като репортерка. Кара я преди ефир да четат аутокюто на първите новини по 6-7 пъти и я задължава да е в студиото поне 30 минути преди ефир", обясняват хора от новинарския екип. Освен това журналистът държал новата му колежка да е наясно с всички събития от деня и да следи не само случващото се в България, но и по света, съобщава Лайфстайл.

„Даниела Тренчева се учи да работи с него с години и беше като пружинка. А Ани е разглезена и ще й трябва доста време, за да свикне с неговия работохолизъм", категорични са колегите на Дойнов. В Нова телевизия той има славата на най-педантичния кадър, отдал целия си живот на професията. Той също като Салич бил много надут, но пък никой не можел да му отрече, че е невероятно стриктен и никога не допускал грешки, заради което макар и с нелекия си нрав, се радва на уважение от екипа.