Елза Парини за гостоприемството на българина в „Сблъсък” тази събота

Защитници на позицията, че сме гостоприемни само на думи, ще бъдат актьорът Николай Кипчев подкрепен от Мариела Манчева

Тази събота от 11,00 по ТВ7 Елза Парини ще отстоява тезата, че ние българите сме гостоприемна нация и сме готови да дадем последния си залък за да нагостим посетителите си. Дали за да не се изложим или защото хорското мнение е много важно за нас, а може би манталитета ни е такъв ще стане ясно в процеса на сблъсъка.

Отзивчив ли е наистина българинът или гостоприемен е само родният ни футбол, който дава хляб на многобройни чуждестранни играчи и министър-председатели с чуждо гражданство? Граничи ли у нас гостоприемството с чуждо поклонничество? Заблуда ли е, че като представители на южняшки народи сме култивирали по-гостоприемни навици? Ще посрещне ли Юлиан Константинов гостите на ринга подобаващо? Всички тези и много други въпроси ще се избистрят тази събота в „Сблъсък” на тема: „Мит ли е прословутото българско гостоприемство?”.

Защитници на позицията, че сме гостоприемни само на думи, ще бъдат актьорът Николай Кипчев, подкрепен във втори рунд от модния дизайнер и блогър Мариела Манчева.
В отсрещния ъгъл на ринга ексцентричната Елза Парини ще бъде радушният домакин на тезата, че българинът е гостоприемен по природа. До нея във втори рунд ще се качи Галена Димова - Мис България Вселена 2006 и Мисис
България 2010.