Раздадоха годишните награди на "Строителство Имоти"

Животът

28-02-2014, 12:43

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Най-добрите архитекти, конструктори и строители бяха отличени на бляскава церемония снощи

За пореден път вестник „Строителство Имоти“ връчи престижните отличия на най-изявилите се през изминалата 2013 година архитекти, конструктори и строители.

Официалната церемония по награждаването се състоя в хотел “Тримонциум” в град Пловдив. Организаторите приветстваха гостите си с коктейл с чаша пенливо вино. Сред уважилите събитието бяха кметът на Пловдив Иван Тотев, негови заместници, председателят на общинския съвет арх. Илко Николов, съветници и професионалисти от бранша. Последва и самото награждаване, в което най-добрите бяха бурно приветствани от присъстващите и получиха официално своите награди.

Месец по-рано стартираха номинациите в различните категории. Строители, архитекти и конструктори от цялата страна влязоха в благородната надпревара. Сериозното им участие с реализирани проекти доказа, че и тази година конкурсът се явява форум на който мерят сили най-добрите. Националното бизнес издание продължава своята традиция да търси, намира, поощрява и награждава най – успешните и доказали професионализма си представители на строителния бранш.