Спартак търси спонсорство от Макдоналдс

Спорт

26-02-2014, 20:09

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Футболист на Спартак с повиквателна за националния

Шефовете на соколите не спират да обикалят фирмите за свежи пари за клуба

Ръководството на Спартак 1918, в лицето на председателя на УС в клуба Антон Фажев, не спира да търси свежи пари, с които да подпомогне обезпечаването на футболистите и участието на отбора в "Б" група. Фажев продължава срещите със собственици на фирми, които да подпомогнат финансово "соколите". Днес силният човек в Спартак е преговарял с управителя на една от най-големите вериги за бързо хранене не само в България, а и в света. Става въпрос за Макдоналдс, научи Varnautre.bg. Информацията бе потвърдена и от самия шеф на тима от "Селиолу".

"Разговаряме с много големи фирми, една от тях е Макдоналдс. Всеки път обаче на преден план излиза лошият имидж на клуба, създаден в последните години. Повечето фирми имат желание да помагат, но първо искат да се уверят, че в отбора се работи правилно и парите им ще отидат по предназначение", коментира Фажев.

Както вече писахме, до този момент в Спартак няма друг източник на средства освен гласуваните в бюджета на община Варна 200 000 лв., които са за цялата календарна година. Малко вероятно е обаче всичките пари, отпуснати от местния парламент, да бъдат предоставени на варненския клуб до лятото, като в Общината са си направили сметка, или поне би трябвало, че има и есен.

Така шефовете в клуба правят всичко възможно да намерят средства, с които да гарантират спокойствие нна футболистите в борбата им за оставане в "Б" група.