Запознайте се с Бойко Борисов на младини (снимки)

Лидерът на ГЕРБ показа снимки от младежките си години

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов реши да разкрие малко подробности около младините си в социалната мрежа Facebook. Там той публикува три снимки от края на 70-те и начелото на 80-те години на XX век.

Източник: Facebook.com/boyko.borissov.7 (бившият премиер е вторият отляво надясно на първия ред)

На едната виждаме бъдещия политик по време на уволнението му. Коментарът на бившия премиер гласи: „Един мой стар приятел ме зарадва страхотно с тази снимка. Това е на уволнението. Спомням си точната дата - 9 септември 1978 година ;)”. Коментарите на потребителите към фотоса са най-различни – от откровени постове, които не са по темата до такива, които си припомнят изминалите дни.

Източник: Facebook.com/boyko.borissov.7

Втората снимка е от 1982 г., поне според описанието. Краткият коментар на Борисов гласи: „1982 година станах лейтенант”.  Отзивите отново са разнопосочни: От „Страхотен” и „Гордея се, че сме астрални близнаци” до такива, които признават, че не харесват фотоса и др.

Датата на последната, трета, снимка не е ясна. Краткият коментар към нея на лидера на ГЕРБ гласи: „Тук вече съм генерал-лейтенант”. В случая отново не липсват хвалебствия, основно от женската аудитория сред приятелите на Борисов. Не липсват и заяждания, които обаче са малко на фона на всички отзиви.

Източник: Facebook.com/boyko.borissov.7

Към 17.20 ч. първият фотос е бил споделен от други хора 45 пъти, а втората и третата – сумарно 90.