Акробат падна на глава в „България търси талант”

Булевард

26-02-2014, 16:23

Автор:

Ина Дойчинова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Атентат срещу "България търси талант" във Варна (обновена)

Сакатлъкът станал, докато момчето проверявало дали добре са закачени халките на тавана на залата

Гимнастик си разби главата по време на кастинга на "България търси талант" в събота вечер, пише „ШОУ". Сакатлъкът станал, докато момчето проверявало дали добре са закачени халките на тавана на залата в бившия Дом на българо-съветската дружба в София.

При падането то си ударило жестоко главата, а от устата му излизала пяна. Драматичното падане станало в паузата между две части на кастингите. Халките трябвало да бъдат закачени за тавана на сцената заради два номера и момчето решило да провери дали работниците са си свършили добре работата.

"Той просто се изхлузи от халките и падна на земята. Няколко минути беше в безсъзнание, а от устата му излизаше пяна. Лекарят, който присъстваше на място, веднага му оказа първа помощ, а и линейка пристигна страшно бързо. Беше много страшно!", разказа очевидецът.

От екипа на предаването потвърдиха инцидента, с пояснението, че момчето е добре. "Линейката дойде съвсем навреме и го откара в ИСУЛ. Баща му, който го придружаваше на кастингите, отиде с него. Следим състоянието му, няма опасност за живота му. Най-вероятно се касае за по-тежко комоцио", коментират от пиар отдела на предаването.