Отиде си учредителят на ДСБ-Варна Живко Дорийски

Животът

26-02-2014, 07:27

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Братът на близнаците Деян и Калоян Иванови загина в катастрофа

При автомобилна катстрофа на път от сeло Калиманци за Варна загина един от най-ярките и убедени привърженици на Реформаторския блок и ДСБ-Варна. Инцидентът стана вчера в късния следобед.

Внезапната му смърт потресе ДСБ-Варна, партията, на която Дорийски бе учредител. Страшната новина застигна лидера на ДСБ и говорител на блока Радан Кънев на събрание в Добрич. На страницата си във Фейсбук Кънев, с когото Живко освен съмишленик бе и много близък приятел, сподели, че е плакал за първи път след загубата на баща си.

Живко Дорийски остана на 39 години, баща е на две деца. Има висше образование – Технически университет-Варна, инженер електроника и комуникация. Управител на собствена фирма. Учредител е на ДСБ и основател на Клуб "Млади демократи" към ДСБ-Варна. Председател на Районен клуб "Приморски" към ДСБ-Варна. Член на общественото ръководство ДСБ-Варна. Той бе номиниран за председател на ДСБ на последното събрание на партията в края на септември. Известните баскетболисти - близнаците Деян и Калоян Иванови, са негови братя.

Екипът на ВарнаУтре изказва съболезнования на семейството и близките на Живко!