2 бона заплата за Крисия?

Екранната партньорка на г-н Андреев, Крисия Тодорова ще получава няколко пъти по-високо възнаграждение от първоначално обявеното

Първоначално се твърдеше, че момиченцето ще прибира по 400 лева на месец за 5 минути телевизионно време седмично, пише hotnews.bg. Преговорите за възнаграждението й обаче били възобновени от майката Ангелина, която извоювала за чаровната си дъщеря впечатляващите два бона на месец.

Сумата всъщност ще постъпва при родителите й, тъй като Крисия е още непълнолетна. По всяка вероятност средствата ще се прехвърлят в спестовен влог, предназначен за музикалното образование на чаровницата.

9-годишното дете — чудо, което омая цяла България обаче няма да се изявява като единствена партньорка на г-н Андреев. В предаването остава и досегашната му екранна половинка Тереза Тодорова.

Досега Крисия не е виждала на живо господин Андреев, но още този петък двамата ще се изявят като сценична двойка в ефир. Малките сладури ще запишат участието си заедно още в четвъртък, но едва в петък зрителите ще го видят.

Освен че обяви победителката в шоуто, миналата седмица, Слави съвсем сериозно предупреди Крисия, Симона и Гергана да се готвят за голям концерт. С всяка от тях, той ще изнесе концертен спектакъл на живо, в родните им градове. ''Концертите ще бъдат излъчени по Би Ти Ви", обяви Трифонов в шоуто си, докато момичетата чакаха да чуят името на победителката. За участие ще бъдат поканени и другите 4 момичета, които отпаднаха — Ива Цветанова, Юлиана Мур, Калина Стоилова и Диана Чаушева.
Почти сигурно е, че първият концерт ще в събота, 1 март, в Свищов — града на Симона Иванова. След това на 3 март — националния празник на страната, децата ще пеят в града на Крисия - Разград.