26 февруари: На печелившите - честито!

Слънце в Риби, Луна в Козирог - Водолей

След взискателният вторник, утрото в сряда ще ни награди със спокойствие и уравновесеност. Особено, ако сме успели да въведем в ред делата си и да свършим най-неотложното. Вътрешното доволство ще се отрази и на контактите ни с околните и ще се почувстваме по-благоразположени и толерантни. Контактът на Луната с Венера ще пробужда потребност от съгласие, а стабилната подкрепа на Сатурн ще добавя към нея мъдрост и готовност да постъпваме като зрели и отговорни към взаимоотношенията си личности. Търпението, всеотдайността и разбирането ще бъдат възнаградени и поощрени. Готовността да поставим личните си интереси и желания в служба на стабилността на проверени от времето взаимоотношения,също. Така успешно ще можем да укрепим връзките си с хора, заемащи важно място в живота ни.

В случаите, в които във вчерашните събития, или в преживяванията от изтичащия вече месец въобще, не сме успели да разпознаем покана за промяна или компромис, в които сме отлагали твърде дълго решителните действия, или напротив сме реагирали прибързано, под въздействие на бушуващи емоции, вероятно ще предизвикат нова вълна от разочароващи преживявания. Препятствията пред моментните ни импулси в този случай обаче, целят не да изострят амбициите ни, а  да ни подскажат необходимостта от сдържаност и самоконтрол. Бъдете разумни и не реагирайте импулсивно, още повече по време на шофиране или работа с машини и инструменти.

Работа и бизнес
В случай, че имате смели амбиции и разполагате с необходимите знания и умения за да ги обезпечите, то днешният ден може да ви предостави предложение или ситуация, даваща ви възможност да получите длъжност, която ще ви гарантира професионален растеж и статус. Не е разумно обаче да преувеличавате своите компетенции и значимост. Това може да постави вас или околните в неловка ситуация, от която със сигурност няма да спечелите, а и успехът ви ще бъда временен.

Здраве, хранене и красота
Денят е благоприятен за разкрасителни процедури, особено такива, които целят премахване на недостатъци. Грижите за здравето следва да бъдат общо укрепващи,най вече чрез масажи и въздействие върху енергийните точки и канали на тялото. Физическото натоварване е подходящо средство за освобождаване на гнева и агресията но като цяло ще има изтощаващ ефект, а и опасността от травми е подчертана. Менюто трябва да е леко, за препоръчване изцяло вегетарианско. Уязвими са костите ставите и зъбите. Освен по спешност, е препоръчително да избягвате кабинета на стоматолога, ако не желаете да настъпят усложнения в зъболечението.