Аманда Сейфрид сменя Мила Кунис в "Приятелю Тед 2"

Става дума за изцяло "творческо" решение на режисьора Сет Макфарлейн

"Червената шапчица" на Холивуд Аманда Сейфрид ще замени "черния лебед" Мила Кунис като партньорка на Марк Уолбърг във втората част на комедията "Приятелю Тед", която ще излезе на големия екран догодина, информират западните медии.

В първата част от 2012 г. Уолбърг умело се превъплати в 30-и-няколко годишния непораснал мъж Бенет, който споделя дните си със своя цапнат в устата плюшен мечок Тед. В края на филма героинята на Кунис се жени за Бенет.

Продължението му обаче ще се лиши от екзотичната актриса, тъй като от екипа предвиждат тя да има много кратка роля, "ако изобщо се появи".
Според първоизточника 28-годишната Сейфрид е поканена на кастинг лично от режисьора Сет Макфарлейн. Става дума обаче за чисто творческо решение, за което Кунис не се сърди на комедианта. Двамата остават близки приятели и тя ще продължи да дублира Мег в анимационната му комедия "Family Guy".

На миналогодишната церемония на Филмовата академия "Приятелю Тед" беше номиниран за "Оскар" за песента "Everybody Needs A Best Friend". Филмът се размина със статуетка, но пък Макфарлейн, който водеше церемонията, си спечели противоречива слава с изпълнението на друга авторска песен, посветена на гърдите на знаменитостите - "We Saw Your Boobs".
Премиерата на "Приятелю Тед 2" е насрочена за 26 юли 2015 г.