5 причини да отидете заедно...в стриптийз клуб

Стриптийзът – въплъщение на идеята за секса и сексуалността, посредством танц

Стриптийзът (на английски: strip – събличам се, tease – дразня) е еротичен танц, при който танцуващият се разсъблича постепенно, частично или напълно. 
5 причини да отидете заедно в стриптийз клуб:

Не се чувствате притиснати

Когато сте по мъжки или само по женски, танцьорите постоянно ви предлагат танци в скута и други допълнителни екстри. Когато сте с приятели или приятелките си, те просто ще си изпълнят задължителната програма и ще ви оставят.

Не се чувствате като скъперници
Ако сте с приятели/приятелки и откажете танц в скута, стриптизьорите ще ви помислят за стиснати. Но ако сте с гаджето си, ще решат, че не можете да приемете по обясними причини.

Допълнително пиене
Някои стриптийз клубове предлагат безплатен алкохол до определен час. Въпреки че пиенето е безплатно, няма да изглежда добре, ако вземете четири бири наведнъж. Но когато сте с половинката си, можете да вземате двойни дажби.

Сигурни сте, че поне едно момиче в клуба ви харесва
На двамата с гаджето ви може да ви е неловко в началото, но след няколко питиета неловкостта ще изчезне и ще сте сигурни, че говорите с момиче/момче, което си пада по вас.

Щастлив завършек
Когато излезете самостоятелно, вечерта със сигурност ще приключи с прибиране, ядене и спане (не задължително в този ред). Но ако половинката ви е с вас, тя/той също ще се разгорещи. В крайна сметка единствената причина да заведете гаджето на стриптийз, е да прекарате повече от приятно следващите часове на нощта, когато и двамата сте се разгорещили.