Бъдете внимателни! Крадците се активизират

Крими

23-02-2014, 12:35

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Машини, злато и пчелни кошери "пуснаха крачета" в Пловдив и региона

Служители от Шесто РУП работят по сигнал за кражба от апартамент в Пловдив. Разследването е предприето вчера след получен сигнал от 33-годишен пловдивчанин. Той се оплакал, че за времето между 12 часа и 19.30 часа същия ден крадци са успели да отключат жилището му и са изнесли около 35 грама златни накити, 200 евро, 200 швейцарски франка, 400 лева и таблет. влезли в жилището му чрез подбран ключ. 
Взломна кражба е била извършена от строителен обект в Карлово. Според първоначалната информация в петък срещу събота от новострояща се сграда са били откраднати машина за трамбоване, електрожен, ъглошлайф, 2 винтовера и 2 перфоратора, на обща стойност около 2000 лева. При направения оглед е установено, че противозаконното посегателство е извършено чрез разбиване на входна врата. Разследването по случая продължават служители от РУП – Карлово.
Кошери пък са били откраднати в землището на село Чоба. 46-годишен собственик се е оплакал в РУП – Раковски, че в петък срещу събота крадци са изнесли 12 пчелни семейства от имота му.