Ким Кардашиян: Нямам импланти в дупето

Реалити звездата отвърна на слухвоете в Twitter

Слуховете около дупето на реалити звездата Ким Кардашиян не са от вчера. Според последните информации от преди няколко дни в списание Closer тя се е подложила на операция за уголемяване на задните части.

Източникът на медията коментира: „Ким не си е слагала импланти. Просто част от тлъстините от коремчето и бедрата й са инжектирани в дупето. Освен това тя използва подплънки от време на време”.

Всички тези слухове принудиха 33-годишната американка да изкаже мнението си по въпроса в социалната мрежа Twitter.

В него четем: „Чета всички тези твърдения, че съм си имплантирала тлъстини в дупето. В тази връзка искам да кажа: Моля ви се! Сравнявате мои актуални снимки с такива отпреди да родя, когато бях по-слаба с почти 7 килограма. Все още имам да отслабвам.  Всеки, който е имал бебе, знае колко трудно е да се отървеш от излишните килца, особено предвид факта, че тялото ти се променя.

Засрамете се! Заради това, че ми се подигравате за формите ми, когато съм била бременна и сега, когато се опитвам да отслабна. Аз не съм идеална и няма да се подчиня на стандартите ви за слаби хора. Не и аз!!! А да – Отслабнала съм доста и съм горда от това. Не предизвиквайте комплекси у младите момичета”.

Оригиналното съобщение: