21 февруари: Без гордост и предразсъдъци

Астрологична картина на деня: Слънце в Риби, Луна в Скорпион

В петък ще съхраним чувствителността и възприемчивостта си към околния свят, но и ще започнeм да осъзнаваме зависимостта си от емоциите, които те пораждат. Това би следвало да ни направи по-сдържани и премерени в реакциите си и по-прагматични в действията си. Което ни дава рядката възможност да намерим баланса и да се почувстваме уютно в областта на иначе плашещата понякога граница между съзнателното и безсъзнателното. Какво ще изкристализира на повърхността в следствие от разходката ни по нея, зависи от степента на съгласие, което сме постигнали със себе си, по отношение на привързаностите си, деловите и личните партньорства, приятелския кръг, семейния бюджет, недвижимостите и финансите.

У мнозина може да се появи желание незабавно да подновят опитите за реализация на временно отложени амбициозни планове. Можете да разчитате на успех, ако дълго сте подготвяли почвата за това и сте нагодили очакванията и представите си към обективните за момента обстоятелства. А така също и ако осъществите необходимите срещи и разговори, които биха ви подсигурили помощ и подкрепа. Не се стъписвайте, ако в хода на разговора възникнат спорове и несъгласия. Стига онова, което желаете, да не накърнява интересите на всички заинтересовани, те само ще помогнат да се изчистят някои недоразумения от миналото. Бъдете готови също така за неочаквани и не много приятни обаждания или визити от хора, чиято компания избягвате по една или друга причина. Обмислете добре казаното от тях и се постарайте да не робувате на гордостта и предразсъдаците си. Може би е дошъл моментът, в който ще трябва да падне поредното було пред лицето на истината и това ще ви помогне да придобиете по ясна представа за настоящето и по адекватна перспектива за бъдещето.

Работа и бизнес
Денят ще бъде ползотворен и успешен за  всякакви дейности и мероприятия, насочени към укрепването на финансите, бюджета и правилното разпределение на ресурсите. Успешно ще върви и пре-договарянето на условия по договори с традиционни партньори и сътрудници.Насочете вниманието и енергията си към тях и оставете новите идеи и предложения да отлежат. Бъдете внимателни към детайлите в документацията която изготвяте или подписвате.

Здраве, хранене и красота
Подчертаването на водната стихия подсказва интензивен обмен и усвояване на нейните качества. Не подминавайте и сами търсете възможности за релаксация и възстановяване на физическия и психическия баланс. Водолечението и СПА процедурите ще имат изключително благоприятен ефект. А разходка край естествен водоизточник ще ви подейства хармонизиращо чрез всички сетива. Категорично се въздържайте от злоупотреба са алкохол, лекарства и упойващи вещества.