Мария Илиева дефилира по Червения килим

Певицата стана лице на новата колекция на София Борисова “Red Carpet”

Мария Илиева предизвика истински фурор с появата си като лице на новата колекция на модна къща Романтика Фешън “Red Carpet” на 19-ти февруари. Българската поп кралица беше изненадата на вечерта, като закри грандиозния спектакъл, представящ най-новите творения на топдизайнера София Борисова.

Това не е първият общ проект за Мария Илиева и носителката на приза „Златна игла” за 2013г. Именно София Борисова е дизайнер на впечатляващите рокли, с които Мария Илиева излезе на сцената на зала „Олимпия” в Париж и 20-хилядната „Арена Атлантико” в Лисабон.

Ревюто “Red Carpet” е модният дебют за Мария Илиева. За София Борисова певицата е “българката, която заслужава да бъде на червения килим” и не се колебае да отправи поканата си към нея.

„Бях много поласкана и вдъхновена, че София избра именно мен да закрия ревюто ѝ и да стана лице на колекцията ѝ,” споделя Мария. „Възхищавам се на таланта, професионализма и личността й.”

Мария Илиева блестя по червения килим в уникална рокля, изработена от италианска коприна на бледо розови цветя и дантелена качулка със 7-метров дълъг шлейф, в подчертания романтичен стил на София Борисова. За грима ѝ се погрижи Зоран Коцов, а за прическата - Жоро Петков.

Ревюто “Red Carpet” на София Борисова представи рокли в две линии - официални и сватбени, издържани в духа на модните тенденции за лято 2014 г.